BRAVE I KLJUCEVI

VISOKOSIGURNOSNE BRAVE

Sigurnosne brave su sastavni dio sefova i jedan su od najvaznijih segmenata zastite.
U slucaju sukljucarstva razlicite vrste brava moguce je kombinovati u zavisnosti od samih potreba korisnika i njihovog nacina rada.

Elektronske, mehanicke kombinacijske i kljuc brave daju mogucnost fleksibilnih rjesenja i podizanja stepena same zastite sefa na veci nivo.

HOTELSKE BRAVE

Brave za hotelska vrata koje omogućuju otvaranje putem kartica.

Omogućena je jednostavna montaža na standardna hotelska vrata (nije potrebno ožićenje kroz vrata).
Kartice se programiraju putem programatora kartica pomoću računara na recepciji.
Jednostavno rukovanje putem softwera i programiranje pristupa otvaranja daju sigurnost i odlican pregled svih potrebnih informacija za operatera.

Dostupan je širok izbor vanjskog dizajna brava.

SISTEMI ZA UPRAVLJANJE KLJUCEVIMA

Sistemi za elektronsko upravljanje ključevima rješavaju probleme pri korištenju svih tipova mehaničkih ključeva u svim kompanijama. Jednostavno odredjivanje tko i kada smije preuzeti određeni ključ i kada ga mora vratiti, sve ostalo će odraditi sistem i tako spriječiti sve gubitke, krađe i neovlašteno korištenje ključeva.

Sa ovakvim upravljanjem kljucevi se ne iznose iz kompanije a samim tim zloupotrebe su svedene na minimum. Svi podaci o tome tko je kada preuzeo i vratio ključ ostaju zapisani u uređaju te ih je moguće exportirati u različitim oblicima prema željama korisnika.Razlicite vrste pristupa kljucevima daju dodatnu mogucnost prilagodbe klijentima po njihovim zahtjevima.