OBRADA NOVCANICA

BROJAC KOVANICA RIBAO 3300

Model posjeduje LED display na kojem se ispisuju svi podaci brojanja, ti podaci se mogu naknadno pohraniti u memoriju uređaja radi lakše obrade.
Jednostavna tastatura sa korisnim opcija omogucuje korisniku lagano i brzo koristenje. Batch funkcija za podešavanje zaustavljanja brojanja po izboru. Mehanickim podesavanjem u servisu moguca je prilagodba rada za dvije razlicite valute ili zetone. Nastavak za pakiranje kovanica u papirnate ili platnene vrece.
Ovaj uredjaj je odlicno rešenje ukoliko Vam je potreban brz i pouzdan brojač kovanica. Namjenjen je koristenju u bankama,finansijskim institucijama kao i svim prodajnim objektima sa vecim prilivom kovanog novca. Pouzdano broji i stedi dragocjeno vrijeme.

Osnovne tehnicke karakteristike:
Kapacitet: do 3.600kom
Brzina brojanja: 2300 Kov./min
Podesivo po promjeru: 14-34 mm
Podesivo po debljini: 0,7-3,9mm
Dimenzije (VxSxD)mm: 327x362x270
Težina: 11 kg

BROJAC NOVCANICA iVIZION

Sofisticirani brojac sa visokopreciznom i pouzdanom detekcijom falsifikata. Koristi IR CIS senzore koji raspoznaju denominacije i broje novčanice BAM-a, EUR, USD, CHF a kao opcija i ostalih valuta.
Pored CIS koristi i UV, MT, MG, IR senzore. Mogućnost štampanja izveštaja o transakcijama i konektovanje sa PC računarom preko posebne aplikacije. Jednostavno rukovanje sa preglednim 3.1 LCD ekranom na kojem se prikazuju funkcije u trenutku koristenja: Odabrana valuta, ADD-funkcija zbrajanja, Batch-funkcija odabrane kolicine, prikaz ukupne vrijednosti, broja i denominacije novcanica. Namjenjen je koristenju u bankama, finansijskim institucijama kao i svim prodajnim objektima sa vecim prilivom papirnog novca.
Pouzdano broji ,otkriva falsifikate i stedi dragocjeno vrijeme.

Osnovne tehnicke karakteristike:
Kapacitet ulazni: do 500kom
Brzina brojanja: 1000-1100 novcanica./min
Velicina novcanica: sirina 100-180 mm,visina 60-90mm
Debljina novcanica: 0,08-0,12 mm
Dimenzije (VxSxD)mm: 280x296x235
Težina: 10 kg

UREDJAJ ZA OBRADU NOVCANICA ST-350

Ovaj uredjaj velikom brzinom sortira novčanice sa 4 izlazne jedinice, u 3 izlaza sprema obrađene novčanice, a u jedan odbačene (sumnjive) novčanice. Jednostavno koristenje putem LCD ekrana velicine 7“. Uredjaj prepoznaje BAM, EUR i USD valutu, pouzdano i precizno broji pomiješane novčanice i vrsi njihovo sortiranje po apoenima. Posjeduje (fitnes) detekciju kvaliteta pomocu koje prepoznaje oštećene, poderane, zaljepljene, probušene, izbljedjele, i prljave novčanice.
Mogucnost ispisa serijskih brojeva, PC aplikacija za čuvanje, pretraživanje i štampanje izvještaja o izvršenim brojanjima

Osnovne tehnicke karakteristike:
Kapacitet ulazni: do 600kom
Brzina obrade: 700-1000 novcanica./min u zavisnosti od nacina rada
Brzina obrade sa ispisom: 500 novcanica./min
Dimenzije (VxSxD)mm: 481x534x454
Težina: 47 kg

SORTIRKA KOVANICA

Uredjaj za brojanje i sortiranje, kao i za odbacivanju stranih i oštećenih kovanica.
Kroz jedinstvenu tehnologiju senzora, ovakvo rješenje nudi izvanrednu tačnost, u kombinaciji sa pouzdanim funkcijama.

Uredjaj ima najnoviju tehnologiju i osmišljen je kako bi zadovoljio potrebu tržišta za pouzdanom i modernom obradom gotovine i ustedio dragocjeno vrijeme.