SEFOVI I KASE

SIGURNOSNI SEFOVI PREMA EN 1143-1

Svi sefovi posjeduju certifikate po klasi sigurnosti: ECB-S, klasa I-V; VdS: klasa I-V.

Vrata sefa i tijelo zaštićeni su od napada s mehaničkim provalnim alatom. Dodatni mehanizam zaštite koji otežava otvaranje u slučaju provale. Sefovi imaju pripremu za podno ankerisanje i povezivanje na alarm.

Standardna boja: unutrašnja i spoljašnja RAL 7035 svijetlo siva. Moguc odabir razlicitih brava i kombinacija brava (ključ, mehanička kombinacijska brava, elektronska brava, kombinacija dvije brave).

Namjenjen je za pohranu sigurno cuvanje razlicitih vrsta vrijednosti a po zahtjevu korisnika dostupne su razlicite dimenzije sefova sa razlicitim stepenom sigurnosti.

NAMJESTAJNI SEFOVI KONSMETAL

Ovi sefovi su najcesce namijenjeni za kancelarijsku i kucnu upotrebu. Predvidjeni su za pohranjivanje dokumentacije, manje količine novca i manjih vrijednosti.

Sefovi su certificirani po normi EN 14450 u klasi S1. Posjeduju jednostruke zidove stranica i razlicite vrste brava, kljuc, elektronska brava i mehanicko kombinacijska brava. U sefovima se nalaze police podesive po visine i svi imaju mogućnost ankerisanja u pod.

VATROOTPORNI SEFOVI

Sefovi posjeduju certifikati: NT FIRE 017

Standardna boja: Unutrašnja i spoljašnja RAL 9002 svijetlo siva.

Sefovi imaju mogucnost ugradnje više opcija brava (cilindar ključ + elektronska brava, kasa ključ, elektronska brava, kombinacija dvije brave).

PODPULTNE KASE EUROMULTI

Sigurnosna pultna blagajna je namjenjena i dizajnirana tako da obezbijedi sigurno rukovanje sa gotovinom tokom radnog vremena. Blagajna je opremljena sa dvije ili tri ladice visoke čvrstoće, te modulom za ubacivanje novčanica. Modul je povezan sa ladicom koja se koristi za deponovanje.

Mogucnost vremenskog podešavanje otvaranja ladica daje sigurnost u poslovanju i time se smanjuje rizik gubitka uslijed pljačke. Blagajni se pristupa tek nakon upotrebe kljuca i unosa koda cime se podize stepen sigurnosti i zastite od neovlastene manipulacije.

Dimenzije (VxSxD) : 690x500x530 mm
Broj ladica: 3
Tezina: 80kg
Standard: ISO 9001